The ”Banatul” Philharmonic

You are here: Home - - The ”Banatul” Philharmonic

PROJECT DETAILS

The “Banatul” Philharmonic: Renewing the Look of a Cultural Center 

Broken windows, a lot of dust, ashes and smoke. This is how the lobby of the “Banatul” Philharmonic looked like following the fire that took place in the winter of 2011. The building required an effective restoration as soon as possible. Repairing the deteriorated areas was an important challenge for Plenimax’s team of construction professionals because the architectural details of such a historical building require a special attention. But in only a few days of productive and enthusiastic work we managed to help the building regain its original aspect, and also to add a new and innovative look to the its decorations.ve.

Back to top